Наш новый взгляд на интернет-магазин.

Каталог товаров
Мастер классы, рецепты, советы
Спилантес – природный Ботокс (делаем косметическую ампулу)
13.08.2018 Спилантес – природный Ботокс (делаем косметическую ампулу)
Рецепт природного ботокса в домашних условиях.
13.08.2018 Антивозрастная косметика
Рецепты натуральной антивозрастной косметики для изготовления в домашних условиях.
03.08.2018 Лучшие рецепты лосьона для сухой кожи
Лучшие рецепты приготовления лосьона для сухой кожи в домашних условиях.
Описание товара

Ароматизатор Абрикос 583, 1 літр

Харчові ароматизатори - це додаткові інгредієнти, до харчових продуктів (їжі та напоїв), які додаються до продуктів щоб надати їм кращого і більш стійкого смаку, посилити їх аромат. Харчові ароматизатори представляють собою органічні або синтетичні смакові та ароматичні речовини або суміші цих речовин.

Види смакових харчових ароматизаторів

Ароматизатори продуктів додаються під час виробництва харчових продуктів або з сухим носієм, або ж рідким носієм-розчинником, хоча, є й ароматизатори, введення яких здійснюється безпосередньо до складу продукту без змішування з сухим чи рідким носієм.

З огляду на особливості технології виробництва тих, чи інших харчових продуктів, ароматизатори смаку та підсилювачі аромату, виготовляються у вигляді сухих порошків та рідини, іноді, ще й у формі забарвлених емульсій, які забезпечують не підсилення смаку і аромату, а ще надають колір продукту.

Призначення харчових ароматизаторів:

  • покращення смаку та аромату харчового продукту,
  • посилення натурального запаху та смаку,
  • стабілізація аромату продукту,
  • стабілізація смакових властивостей,
  • відновлення аромату та смаку, що втрачаються продуктами при переробці,
  • надання смакових та ароматичних властивостей продуктам та сировині, що не мають цих характеристик.

Використання ароматизаторів у харчовій промисловості дає змогу:

  • виготовляти різноманітний асортимент продуктів на основі однотипної сировини, які розрізнятимуться за смаком та ароматом;
  • стандартизувати та стабілізувати ароматичні та смакові властивості харчових продуктів, щоб вони залишалися незмінними незалежно від якості та конкретного виду первинної сировини;
  • усунути неприємні присмаки продукту;
  • посилити і додати стійкість натуральним смакам продуктів;
  • надати смак і аромат живильній, але позбавленій смаку сировині, що використовується у виробництві;
  • відновити аромат та смакові властивості, які втрачаються під час зберігання продуктів та в процесі їх переробки - заморожуванні, сушінні, консервуванні, смаженні, пастеризації, тощо.

Купити харчові ароматизатори в Україні

Якщо, Вам необхідно купити харчові ароматизатори, українська компанія Мило-опт запропонує широкий асортимент ароматизаторів, підсилювачів смаку та аромату харчових продуктів, які можуть використовуватись як в домашньому господарстві, так і для промислового виготовлення продуктів харчування та напоїв.

Характеристики:
Прочие
Производитель Россия
Аромат абрикос
Бренд Комбинат химико-пищевой ароматики ( КХПА)
Вид жидкость
Дозировка 0,4-2,0 к 1 тонне
Качество 100,00%
Минимальное количество для заказа 1
Термостабильность характерная
Тип ароматизатор пищевой жидкий
Упаковка тара для транспортировки
Фасовка 1 литр
Модель a10002
Отзывы (1) Добавить отзыв
Рейтинг товара:
  • Дата:
    8 Июня 2017
    Автор:
    Уляна
    Отзыв

    Харчові ароматизатори Абрикос купляла вже двох видів, цей дає більш яскравий аромат до кондитерських виробів, дуже вдало до печива та в желе на заливку тортів.

    Отзыв полезен? Да (0) Нет (0)
Добавить отзыв
Ваша оценка:
Отправить отзыв
Товар добавлен в корзину
Итого:
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену